Website TemplatesJoomla TemplatesWeb Hosting
  Home Lokalhistoriske prosjekter Gårds- og slektshistorie for gården Mattisjord i Håkvikdalen

  Gårds- og slektshistorie for gården Mattisjord i Håkvikdalen

  alt

  Gunnar Heltne har skrevet slekts- og gårdshistorie for gården Mattisjord i Håkvikdalen. Heftet "Folk og boplasser" er på over 200 sider og har fått undertittelen "Ei slekts- og gårdshistorie tilknytta Mattisjord i Håkvikdalen – med Dalbu-familien i sentrum".

  Ved siden av historien om gården og tilhørende slekter inneholder heftet et omfattende personregister på 2115 navn, som vil være av interesse for alle med aner i Håkvikdalen. Det alfabetiske personregisteret er i to versjoner, fordi det er relatert til både etternavn og fornavn.

  Personregisteret inkluderer folk som er født i perioden fra 1680 til 1997, og er relatert til følgende 7 land:  Norge, Sverige, Finland, Danmark, Russland, Canada og USA.

  Heftet er blant annet å finne i boksamlingene på følgende steder: Narvik bibliotek, Evenes folkebibliotek, Ballangen folkebibliotek,Tysfjord folkebibliotek, Kiruna stadsbibliotek, Kautokeino folkebibliotek, Universitetsbiblioteket (Tromsø), Nasjonalbiblioteket (Mo i Rana), Deichmanske bibliotek (Oslo), Sametingsbiblioteket (Karasjok), Sametingsbiblioteket
  (Jokkmokk), Vardobaiki (Evenes) og Arran (Drag).

  Layout og grafisk produksjon: Bjørn Bjørkedal, Volda. Trykk: AIT Otta AS, Otta.

  Heftet er til salgs for kr. 250,00 og kan bestilles fra Steinar Dalbu, Skaugveien 24, 3520 Jevnaker  tlf. 48255696 / 32132685, og Gunnar Heltne, Remebakken 6d, 6154 Ørsta  tlf. 97501524  e-post (jobb): Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

  Sist oppdatert (tirsdag 09. februar 2016 18:48)

   
  Antall på siden nå
  Vi har 15 gjester her nå