Website TemplatesJoomla TemplatesWeb Hosting
  Home

  Slaget om Narvik

  Brukervurdering: / 0
  DårligBest 
   Jan Vidar Karlsen ønsker innspill til filmen Slaget om Narvik.  


  Jan Vidar Karlsen orienterte om filmplanene på årsmøtet 14. mars. Det er så langt ikke bestemt om det skal bli en spillefilm eller en TV-serie, men Karlsen jobber full tid med å realisere planene for selskapet News On Request i samarbeide med Storyline, Norges største leverandør av teknisk utstyr til filmbransjen.

  De jobber nå med å engasjere manusforfatter og regissør, og en researchgruppe som kan begynne å jobbe fra høsten av. Så lang har de funnet noen karakterer som kan være sentrale i den dramatiske historien som skal fortelles. Det er Patrick Dalzel-Job, som sies å være modell for James Bond,13. årige Bjørg Bangsund, som seinere gifter seg med Dalzel-Job, Marina Lie, russiskfødt spion for tyskerne, general Carl Gustav Fleisher, general Eduard Dietl og ordfører Theodor Broch.

  Rammene for historien er likevel langt fra ferdig planlagt. Så langt har Karlsen 2 ringpermer fulle av hendelser, tips og ideer, og han tar gjerne i mot flere. Særlig er han interessert i hendelser (små og store) som kan illustrere livet og samfunnet under kampene om Narvik.

  Innspill kan sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

  Sist oppdatert (mandag 11. april 2016 14:29)

   
  Antall på siden nå
  Vi har 4 gjester her nå